Puolen kilon paahtopaistimötkylä huoneenlämpöön 30 minuuttia, uuni 240 astetta. Paahtopaisti meni kakkuvuoassa uuniin, vähensin heti lämmöt 150 asteeseen, sinne jäi noin tunniksi - pikkuisen liian kypsäksi meni omaan makuun, muuten hyvää. Paketoi folioon ja jätän lepäämään. Ristiviillot muutamaan tomaattiin ja niine hyvineen vuoassa uuniin.
Täytin lautasen salaatilla, paprikalla, varsisellerillä, kurkulla, kuutioin "uunittomat" tomaatit ihan pieniksi jotta niistä irtoaisi paljon mehua salaattikastikkeeksi.
Paisti ohuiksi siivuiksi ja uunitomaatit viereen. Juon lisäksi vihreää teetä.
Vanhan pikadieetin toinen päivä menossa, kyllä tämä illallinen motivoi taas kestämään huomisen kananmuna-greippi- aamiaisen...
Ei suolaa, ei rasvaa, ei mausteita lukuunottamatta tuoretta basilikaa. Vähemmän tiukkana päivänä ilman muuta sitten mustaapippuria, oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa kehiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti