Tänään kokataan paahtopaistia
Kaikki tarvittava näkyy kuvassa ja valmisteluun menee hitaimmaltakin korkeintaan 5 min.
n. 1 kg naudan huoneenlämpöistä sisäpaistia
1/2 dl punaviinietikkaa
1/4 dl soijaa tai maun mukaan
Laita paisti pataan ja lorauta nesteet päälle. kääntele siinä pari kertaa ja kansi päälle.
Pata uuniin 125 C tunniksi.
Näin tulee herkullinen sisältä punainen paahtopaisti. Nam!
Padan pohjalle kertyneen nesteen voi käyttää sellaisenaan tai jalostaa tilkalla kermaa.
Tarjoillaan riisin, perunan tai pastan kanssa.
Paahtopaistisuikaleita voi myös käyttää ruokaisaan salaattiin. Ohuista viipaleista tulee myö herkullisia voileipiä. Piparjuuri sopii paahtopaistiin.
Valitettavasti valmiista paistista ei ole kuvaa kun unohtui ottaa ja paisti syötiin.
Lihan hinnaksi tuli 10 Euroa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti