sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

PikaPinaattilohipasta "äitiä vähän väsyttää"

Tällainen improvisoitu reippaan uintireissun ja sunnuntaikävelyn jälkeinen pikaruoka:

Pastaa
Kirjolohifile
2dl kermaa
Pakastepinaattia

Mustapippuria
Sitruunamehua

Laitoin pastavedet kiehumaan, poistin kirjolohifileestä ruodot. Vähän öljyä syvään paistinpannuun ja pakastepinaattia ja kermat päälle. Vähän suolaa, mustapippuria ja sitruunamehua. Kun pinaatit oli sulaneet, heitin lohet sekaan ja pastat kiehumaan. Noin vartti taisi mennä ruoanlaittoon.

PS. Jos olisi ollut, olisin laittanut sekaan myös valkosipulia, kokeilen sitten ensi kerralla.

PPS. Yksivuotias ja 33- ja 32-vuotiaat tykkäsivät kovasti. 8-vuotias vierasti pinaatinmakua mutta söi reippaasti maistiaisannoksensa. Olin varoiksi laittanut myös osan lohesta ilman pinaattia uuniin, joten kaikille tuli vatsa täyteen ja hyvä mieli. Tehdään varmasti uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti