tiistai 8. maaliskuuta 2011

Katkiskastike a la Pirkko (kumitätini)

oliiviöljyä, extra neitsyt luomua jo löytyy
yksi kokonainen valkosipuli
kaksikolme tomaattia
yksi punainen paprika
currya
300-500 gr katkarapuja
purkki ehtaa ruokakermaa, kaksikin eli yht. n 5 dl jos paljon ruokailijoita.


Kuori valkosipuli ja ota muutama kynsi, pilko ne ja freesaa öljyssä, katso etteivät pala, vaan ovat kauniin kullan keltaisia,
pilko paprika siivuiksi, lisää pannulle, valkosipulin joukkoon, sitten leikatut tomaatit, voivat olla siivuja tai lohkoja oman tunnon ja halujen mukaan. Kun paprikat ja tomaatit ovat kivasti menneet kasaan, lisää katkikset (jos ne ovat ollet pakastettuja, muista ottaa ajoissa huoneen lämpöön sulamaan) ja curry ja kerma (kerman ei tulisi kiehua, vaan kastiketta tulee sekoittaa tasaisesti) ja loput valkosipuleista. Kastike valmis" Tarjoile riisin kera :o)


Terkuin, Pia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti