- Laitan isossa padassa melko paljon oliiviöljyä kuumenemaan.
- Silppuan aika rouheeksi viipaleiksi about 2 kiloa sipulia kuulottumaan.
- Kun ne on pehmeitä laitan vettä 2 litraa.
- Sitten keitän puuhellalla tovin ja laitan kasvis- chef fondinappuloita ainakin 4.
- Lisään timjamia
- ja laitan joko juustoleipiä tai vain juustoraastetta päälle ja sit uuniin.
Tämä blogi sai alkunsa äitini helppojen reseptin keräilystä, mutta nyt reseptitalkoisiin osallistuu yhä useampi perheenjäsen ja hyvä ystävä. Yhteinen missiomme on kerätä yksinkertaisia, kiireisen arjen pelastavia reseptejä inspiraatioksi myös meille sokkokokeille.
lauantai 19. maaliskuuta 2011
Mikko-sedän sipulisoppa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti