tiistai 9. marraskuuta 2010

Herkkusuun kananpojan rintaa

Osta reilunkokoinen broilerinrintapala syöjää kohti,  
pekonia, 
sinihome- Koskenlaskija juustoa tai mustaleima Koskenlaskijaa, 
kermaa 
spagettia tai riisiä

Laita uuni  päälle 180 C ja varaa uunivuoka valmiiksi.

Ruskista rintafileet pannulla ja mausta suolalla, soijalla ja tilkkasella sitruunamehua.
Kun olet ruskistanut, ei ihan kypsiksi, kääri jokaisen fileen ympärille pekonisuikale ja laita uunivuokaan, lorottele paistinpannun neste fileiden päälle ja huuhtele pannu niukalla vedellä mukaan.
Kaada fileiden päälle kermaa ja murusta juustoa maun mukaan sekaan.
Laita vuoka uuniin ja paista n. 15 min.
Kun fileet ovat uunissa keitä riisi tai spagetti.

Jälkiruoaksi pakastemarjoja ja jäätelöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti