keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Kaaliherkku

  • keskikokoinen kaali 
  • 2 pakettia pekonia
  • luomulihalientä

Suikaloi kaali juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi pekonit noin 1 cm paloiksi ja laita paistinpannulle ja paista kunnes palat irti toisistaan, lisää kaali, kutistuu kovasti joten älä huoli jos kaikki ei heti mahdu. Laita luomulihalientä 1-2 kuutiota. Hauduta pehmeäksi. Mausta soijalla, tarkista maku.

Tarjoile lämpimien juustoleipien kanssa. Jos käytät vaaleata leipää paahda ensin. Voita ja maukasta juustoa kuten emmentalia käytä mikroa 30 sek leipää kohden.

Tuhdimpaa kaaliherkkua: lisää 0,5 kg paistettua ja suolalla ja soijalla maustettua jauhelihaa  + purkillinen kermaviiliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti